zdravevino.bg

Хума – Тайната на красотата, извлечена от българската почва!

huma glina zdrave krasota 1 61348

Оценяваш ли мястото, където си роден?

Оценяваш ли това, което ти е дадено даром? Имаш ли идея какви късметлии сме ние с теб? Благодариш ли всеки ден, че слънчевите лъчи галят кожата ти, че дишаш чист въздух? Защото листенцата на заобикалящите ни дървета се грижат за това, че вървиш по земя, богата, плодородна, чудотворна…

Природата е всичко, което е около теб… Тя е част от теб, нуждаеш се от нея, за да съществуваш! Тя дава ти необходимото, за да си здрав, усмихнат, красив, тонизиран …Научи се как да я стопанисваш!

Искам да ти разкажа как да се възползваш от чудодейните блага на българската природа! В нея се крият непознати съставки, свързани с красотата и благосъстоянието на кожата ти. Казвам непознати, защото в дълбоките недра на България има скрити толкова невероятни неща, че аз и ти с това темпо на живот нямаме време да разгадаем всичко!

Знаеш ли, че в България има стотици видове почви?

Най-ползотворната измежду тях можем да открием в съседство с извори? Тя е най-ситната пръст на Земята, която пропуска водата и действа като филтър за всички, заобикалящи ни, микроби. В нея остават само всички най-ползотворни макро и микро елементи! Тя е един уникален природен дар, който се използва от хилядолетия насам… Още от древни времена ТЯ – лечебната глина или още позната като ХУМА се използва за детоксикиращи терапии и като средство на нетрадиционната медицина.

Хума - Тайната на красотата, извлечена от българската почва!

България ти дава даром един невероятен коктейл от полезни вещества за кожата! Многобройни минерали като  магнезиий, желязо и алуминий, които да регенерират организма ти и да подхранят кожата като я превърнат в една здрава, освежена и еластична натура. Тайната съставка за красота е точно „humus” или наричаната на български ХУМА. Тя е лек за всеки дискомфорт на нашето тяло, защото ТЯ е способна да те пречисти, както отвън, така и отвътре.

100% натурален произход, екологично  чист и български!

Това е чудодейния прах, който можеш да намериш в Здраве & Вино – порталът, работещ за теб и с грижа за твоето здраве.

Историята на лечебната глина датира още от времето на египтяните със своите здравословни и разкрасяващи свойства. Освен това е антисептик, който има широко приложение, защото осигурява дълбоко почистване и подмладяване на кожата. Не само това, но и регулира растежа и развитието на клетките в тялото, освобождава токсините от организма, грижи се за косата и бори се с възпаления и бактериални инфекции, отвътре-навън!

Хума - Тайната на красотата, извлечена от българската почва!

В Здраве & Вино ще откриеш многоброен списък от продукти, съдържащи хума с марката AVIА…

Българската марка, който предлага 10 вида натурална, естествена хума, извлечена от нашите земи!

Ако се бориш с упорит косопад, заложи на продукти от синьо-зелена хума! Като например Шампоан “Blue River”, който е с наистина свеж аромат. Този лек за раздразнен скалп съдържаща магнезий и цинк, които правят косата силна и здрава.

При проблемна кожа използвай зелена хумаИзобилието от ползотворни вещества като магнезий, мед, фосфор, кобалт, цинк, сребро, калций и железен оксид балансират мастната секреция! Също така имат страхотно почистващо и детоксикиращо действие. При леки повърхностни наранявания, екземи или ухапване от насекоми се довери на AVIA Българска зелена хума на прах от Здраве & Вино.

Ако кожата на лицето ти е изтощена не се колебай да върнеш свежия ѝ вид като използваш червена или кафява хума, богата на мед и железен оксид. При анемично болните ТЯ се използва за подобряване на кръвообращението. Подобрява еластичността и гладкостта на кожата.

Жълтата лечебна глина насища кожата с кислород като премахва токсините, прави кожата тонизирана и стегната, заради желязото и калия в състава си. Грабни своя Хидратиращ дневен крем AVIA от Здраве & Вино.

huma glina zdrave krasota 1 61348

В информативния каталог на AVIA Cosmetics можеш да откриеш:

Лек от природата за всеки твой проблем, а всяка опаковка съдържа подробно описание… Един съвет от производителя – „Най-ефективна е хумата, когато се смеси само и единствено с вода, докато се получи хомогенна гъста каша. При употребата и като маска за лице не е добре да се оставя да засъхне върху кожата! Като изсъхне – няма ефект! Препоръчваме на всички клиенти на Здраве & Вино да запомнят, че българският дар – хумата, работи само докато е мокра. Затова може да пръскате лицето си с розова вода, лавандулова вода или просто чиста вода, за да не засъхне маската върху лицето ви. Обещаваме ви, че така ефектът ще бъде неузнаваем!”.

Ние от „Здраве & Вино“ ще ти дадем едно уточнение:

Видовете хума и за какво да ги използваш:

  1. Кафявата, бялата и сивата хума можеш да прилагаш, ако имаш по-суха кожа.
  2. Зелената и сиво-зелената хума използвай, ако кожата ти е проблемна (мазна или акнеична).
  3. Червената хума има страхотно влияние върху кожа, която страда от розацея или пък е на петна.
  4. Ако си закупиш жълта хума то приложи я в антицелулитни масажи или пък използвай, ако кожата ти е от смесен тип.
  5. И не на последно място…Черната хума е за изключително мазна и проблемна кожа! Тя може да бъде твоят натурален лечебен спасител!
  6. Ако решиш да се детоксикираш с хума, то ние ти препоръчваме да го направиш със сива хума, като се пие на периоди поне 2 пъти в годината и помага при проблеми с чревната флора, изважда токсините от тялото и укрепва организма!

Арсеналът от продукти в Здраве & Вино е толкова широко обхватен, че би се съобразил и с най-високите ти изисквания. Не се колебай да сграбчиш силно, с две ръце тези природни дарове, за да подкрепиш организма си със 100% натурални, български продукти. Вярвай в тайната на красотата от българската земя и помни, че хумата е напълно безвредна и задължително трябва да присъства във всеки дом…