Свържете се с нас

  Често задавани въпроси

  Моля прочетете нашите често задавани въпроси преди да ни изпратите съобщение.

  Използвайте контактната форма, пишете ни на  .
  За нас важи познатата максима „Колкото повече, толкова повече”, следователно колкото по-голям брой продукти поръчаш, толкова по-голяма отстъпка ще получиш!Наричаме го „Динамични отстъпки“ – те важат за всички продукти в онлайн магазина.
  „Здраве & Вино” гарантира доставка до 3 работни дни от датата на твоята поръчка.
  Ако поръчката ти не е обработена и изпратена, то имаш опция да добавиш или откажеш продуктАко поръчката е обработена и изпратена, то за промени е твърде късно!Ако все пак искаш да направиш промени или да ни попиташ нещо относно твоята поръчка, моля пиши ни на адрес: support@zdravevino.bg
  „Здраве & Вино” работи с спедиторска компания СПИДИ, която предлага опциите: доставка до офис; доставка до врата.
  Здраве & Вино гарантира доставка до 72 часа. (3 работни дни)
  Може да ни пишеш на имейл адрес: support@zdravevino.bg, за да заявиш желание за поръчка на дадения продукт. В момента, в който имаме наличност ще те уведомим.
  Да,  доставките на продукти от каталога на „Здраве & Вино” се извършват на територията на цялата страна.
  Спедиторска компания СПИДИ е основния ни партньор, ако желаеш доставка с друга куриерска компания – напиши ни имейл на support@zdravevino.bg
  Екипът на „Здраве & Вино” се ангажира лично с пакетирането на продуктите като влага много старание и внимателно отношение към поръчаните от теб продукти. Използваме многофункционални кутии, които са изработени от рециклиран картон по стандарт FEFCO и се характеризират с бърза и лесна сглобяемост и изключителна здравина.
  По всяко време можеш да се върнеш на страницата ни и да завършиш поръчката си в „Здраве & Вино”!
  Когато поръчката е с наложен платеж – заплаща се в момента на получаване лично на куриера;Когато плащате през PayPal или по банков път – първо се заплаща, след това получаваш поръчката си в горепосочения срок за доставка.
  Наложен платеж, PayPal и банков превод;
  Да! Имаш опция да заплатиш поръчки от „Здраве & Вино” на удобна за теб каса на Easypay в цялата страна.