Нашият Екип

IMG 4191

Симеон Спасов
Бизнес развитие

Хей, аз съм Симо и съм родом от Шумен.

Бих се описал като любител баскетболист, подправен с щипка любов към кучета.

Вярвам, че природата ни дарява с богатствата си и ни облагодетелства с плодородието си.

Достигането до всички тези земни блага е едно неспирно пътешествие и преоткриване на силата на природата чрез малките, но не и забравени, български производители. Пътуване, през което те каня да преминем заедно и през което ще ти разкрия даровете на майката природа.

IMG 4159 e1489325091652

Александър Иванов
Вдъхновител на проекта

Привет, аз съм Александър. Аз съм човекът, който денонощно ври и кипи в каузата Здраве и Вино. Отговарям за процесите в проекта и за това да работим като една добре смазана машина. Моя задача е и непрестанно да мотивирам целия екип, но всъщност всички са толкова нахъсани, че ме оставят без работа!

Но толкова за мен. Важното тук е какво правим – даваме платформа на многобройните качествени български производители и правим пътя ти до наистина здравословните продукти по-лек и интересен.

Надяваме се, че ще бъдем част от твоя нов, по-пълноценен и балансиран начин на живот!

 

yana hristova

Яна Христова
Главен редактор

Трябва да ти призная, че включването ми в екипа на Здраве и Вино беше една съвсем естествена стъпка – вярвам, че всичко започва от здравето, вярвам, че знанието трябва да се предава, и напълно вярвам, че България има да даде още много на света. А в същото вярват и останалите.

Тук ще ме откриеш зад всяка история и ще ти се усмихвам иззад различни думи, идеи и хрумки.

Което ме подсети за една нова идея! Бързам да отида да я запиша и… нямам търпение да ти разкажа какво точно ми се върти в главата.

 

21979568 10211284911012466 926012037 n

Живко Гичев
Креативни решения

Отговорен за креативните насоки на мислене, визията и изпълнението на различните видове съдържание, които колективът създава, моята задача е да давам образ на идеите ни.

Здраве и Вино е като билков чай, в който аз съм парченцето джинджифил за вкус.

Щастлив съм да работя в този млад и ентусиазиран екип и заедно да допринасяме за един по-здравословен и качествен живот.

 

Десислава Иванова

Десислава Иванова
Устойчиво развитие и социална политика

Привет. Аз съм Дес, мечтател от дете. Когато бях малка ме питаха каква искам да стана, когато порасна голяма. Копнеех да имам вълшебна пръчица, с която да направя хората по света щастливи, здрави и усмихнати. И като всяко дете израснах с тази си мечта.

Блянът ми претърпя красива метаморфоза и се прероди в еволюирала, превъзмогнала трудностите на времето реалност. Защото вярвах и продължавам да вярвам в силата на доброто. Вярвам, че в правилния момент, когато най-малко очакваш, се случват чудеса, стига да повярваш в тях.

Светослав Димитров

Светослав Димитров
Перо и качество

Здравейте, здраволинчовци!

Бъдете сигурни, че нещата, които ще четете на нашия сайт, ще имат висока добавена стойност за вас, тъй като аз стоя твърдо зад името и създаденото от мен.

Винаги съм на разположение за въпроси, а любимото ми нещо е да помагам, така че давайте смело!

 

Рори

Рори
Копирайтър

В Здраве и Вино аз съм онази част, с която се забавляваш, разсейваш или пък получаваш информация за продуктите. Аз съм текстописеца, който ще дава винаги максимума от себе си за теб!

Нетърпелива съм да споделя всичко, което знам за здравето и виното, и да те направя истински здравелюбец!

Лазар

Лазар
Kриейтив дизайн

Аз съм част от творческия колектив. Нашата работа е да Ви запленим от първото кликане. Да погалим сетивата Ви, още преди да сте поръчали някой от продуктите ни с такава функция. Отговаряме за нагледнотта и естетическата стойност на сайта, защото оценяваме тези неща и държим на цялостното Ви преживяване с нас.