Здравето е най-ценният подарък!

Здравето

За всеки Коледа е дългоочакван празник.

За едни вълнение, че ще посрещнат завръщащи се отдалеч роднини или пък ще отпътуват към тях, за да споделят дните. За други надежда да видят стар приятел из улиците на града или просто да се насладят на свободния от задачи ден. Каквито и да са причините за нетърпението по наближаващата Коледа, тя все пак остава грижа и внимание към близките хора.

И за да не се превърнат оставащите дни до празника в луда надпревара, ние от екипа на „Здраве и вино“ се постарахме да ви улесним в избора на подаръци, като подбрахме няколко чудесни идеи. Водени от убеждението, че „естественото състояние на човек е да бъде здрав“, напълнихме списъка с натурални продукти, произведени тук, по нашите земи.

Ето ги и тях:

Капещ мед от лъжица

Бурканчета мед „Bee Happy”

3.15лв
Оценено на 5.00 от 5
3.55лв
6.70лв12.60лв

Но не какъв да е мед, а мед с шоколадмед с тахан, мед с канела или БИО мед. Заинтригувани сте, нали? Ще откриете всички останали тук. Изключително подходящи като допълнение към вече избран подарък или като малък дар за любими колеги или приятели, вкусните медчета ще подсладят празника на всеки!

хума

Хума “Avia”

Чуден подарък за всички, които обичат да се грижат за себе си с отговорност и стил. Навярно ще се изненадате колко различни видове хума има: бяла, кафява, червена, сиво-зелена, зелена, жълта, черна… и колко хубаво действие има всяка от тях върху кожата. Разгледайте ги и изберете най-подходящата за всеки член на семейството. Здравето идва от природата!

зеолит

Козметика със зеолит

-20%
Оценено на 5.00 от 5
17.50лв 14.00лв

Грижа за кожата

Сапун със Зеолит

2.50лв
2.20лв

Ако сте искали да подарите здраве и енергия на някого, ето това е начинът! Съвсем заслужено с времето минералът зеолит, имащ силно детоксикиращ и укрепващ имунитета ефект, трупа все по-голяма популярност и става съставна част от най-разнообразни продукти като маски за лице, шампоани и сапуни. На кого ще го подарите? Ако искате да прочетете още за здравословното чудо зеолит, разлистете тази статия.

здрашешто - flora's secret

(източник на снимката – Flora’s Secret Cosmetics)

Благоухание от Flora’s Secret

Грижа за кожата

Масло за тяло Coffee Time

Оценено на 5.00 от 5
21.30лв
19.80лв
21.20лв

Грижа за лицето

Балсам за устни Vanilla Kiss

5.30лв

Не е тайна, че всяка жена обожава благоуханната грижа за кожата. Дамата зад бранда Flora’s Secret също и затова се е заела с отговорната задача да създаде масло за тяло и балсам за устни, които да могат да зарадват истински всяка жена. Какво си избирате – ароматите от серията Coffee Time, вкусният Chocolate или нежното ухание на Vanilla Kiss? Което и да изберете, то ще помогне не само за по-доброто кръвообращение, но и ще подхрани и хидратира в дълбочина кожата ви.

Здравонамент - абонамент за здраве

Здравето в кутията „Здравонамент“

Ако искате да поднесете на любимите си цялостна грижа, направете го с кутията Здравонамент. Всеки сезон изисква определени грижи за здравето. И точно заради това, за да ви спестим време и усилия, подготвихме кутия, пълна с натурални продукти, специално селектирани според годишното време. Разгледайте тук специалната селекция продукти в нашите Здравонамент „Красота“ и Здравонамент „Имунитет“.

Присое

Вино от винарска изба „Присое“

-12%
-12%
-12%

И разбира се – вино! Виното има своето запазено място на трапезата и то е онази щипка уют, която превръща деня в истински празник. Лозята, от които се произвеждат вината от винарска изба „Присое“, са отглеждани в района на Побитите камъни край гр. Варна от семейството на Румен и Гичка Балтаджиеви. Насладете се на дъхавото им червено вино, изисканото бяло и зашеметяващото розе. Когато го опитате, ще разберете. А повече за тяхната история и защо избират името „Присое“ може да научите в статията „Винарска изба „Присое“ или какво е да осъществиш мечтата си“.

Весело съставяне на коледния списък с подаръци! Надяваме се, че сме ви били от полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *