Душ гел „AVIA Nivesse“ – 180 мл. за жени

5.88лв

Аромат:

Душ гелът „Nivesse“ на „AVIA“ е с очарователен аромат на див жасмин.

Душ гел AVIA Nivesse - 180 мл. - Грижа за кожата - Здраве & Вино - zdravevino.bg
Душ гел „AVIA Nivesse“ – 180 мл. за жени

5.88лв

Поръчай по телефона!