Историята зад „Здравонамент“

Здравонамент - абонамент за здраве

Имам един много ясен спомен отпреди може би вече 20 години.

Той е от онези малки неща, които са на пръв поглед незначителни – някоя ежедневна реплика, игрив слънчев лъч или притичало покрай теб ухание. От онези малки неща, които след години се оказва, че са едни от най-свежите и наситените ни спомени.

Здраве & Вино - Абонамент за здраве

Но нека не се разсейвам.

Споменът ми е от един следобед с баба. Седяхме на балкона и си говорехме, докато тя сипваше вода в големи съдове – правеше слънчева вода. Винаги е казвала, че малките деца трябва да се къпят със слънчева вода, а не с просто стоплена вода. Но това е друга тема. Седяхме на балкона и тя ми разказваше за прополиса – защо е важен за пчелите и защо е важен за нас, хората.

Може би сега е моментът да ви кажа, че всички неща, които съм научила за природата и за здравето, съм научила от нея. Естествените продукти ни помагат наистина да се излекуваме, а другите, химическите, само премахват симптомите; когато човек се храни чисто и с продукти, расли по родните му земи, той става истински силен и здрав; трябва да се грижим за здравето си всеки ден, а не само когато се разболеем – тези и още куп други ценни уроци получих в наследство от нея.

Докато слушах разказа за пчелите и техния безценен прополис, се замислих…

колко ли по-лесно щеше да бъде, ако не беше необходимо да запомням всичко това, а можех някак да имам един абонамент за здраве, който да ми дава всичко, от което имам нужда в този сезон, без да трябва аз специално да мисля за това. Споделих го на баба, а тя се засмя щастливо на идеята ми, погали ме по главата и продължи да сипва вода.

20 години по-късно…

Срещнах хора, на които е хрумнала почти същата идея – да събират на едно място продуктите, от които човек има нужда във всеки един сезон, за да остане здрав, и, който желае, да може да се абонира и да получава тези продукти.

Т.е. да си направи един абонамент за… здраве!

Можете да си представите радостта ми, когато разбрах, че тази идея е хрумнала и на друг. А ако не можете, просто си представете едно подскачащо от радост момиче. Това бях аз. И то не само защото имаше шанс да видя идеята си от детинство реализирана, а защото искрено вярвах, че това е нещо, което ще бъде истински полезно.

Вече 1 година по-късно аз все още вярвам, че това е истински полезно и отново подскачам от радост. Този път не защото с любимия екип имаме еднаква идея, а защото тази идея е вече факт!

Представям ти „Здравонамент“ – първият абонамент за здраве!

 ( Код за 10% отстъпка от Здравонамента: zdravonament-istoriya-10 )

Към здравонамента

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *